• Рабочие дни

     9.00 21.00

  • Суббота

      9.00 21.00

  • Воскресенье

     9.00 20.00

Політика конфіденційності

Вельмишановні відвідувачі, пропонуємо вам ознайомитися з представленою нижче Політикою конфіденційності (далі — Політика) сайту https://epilaser.com.ua/ студії лазерної епіляції «ЕпіЛазер» (далі — Організація). Документ складений з урахуванням вимог, викладених в Законі України «Про захист персональних даних» (далі — Закон) від 20.11.2012. № 5491-VI (зі змінами та доповненнями).

Загальні положення

Користувачам, що бажають скористатися будь-якої послугою Організації, рекомендується спочатку ознайомитися із розділом. Документ створений з метою публічного інформування про особливості збору, передачі та зберігання персональних даних, про захист і мету обробки відомостей, а також про наявність прав і обов’язків у користувачів.

Основні поняття, які використовуються в Політиці:

  1. Користувач — відвідувач інтернет-ресурсу epilaser.com.ua, діючий або потенційний клієнт Організації.
  2. Персональні дані — будь-яка інформація, пов’язана з людьми, які користуються сайтом і послугами Організації.
  3. Обробка персональних відомостей — будь-які дії, що здійснюються Організацією з інформацією, яка надійшла від користувачів (збір, зберігання, зміна, використання, видалення).

Користуючись сервісом, дійсні і потенційні клієнти погоджуються з усіма умовами та правилами, зазначеними в Політиці.

Мета обробки персональних даних

Організація обробляє відомості, отримані від користувачів, з метою надання послуг і поліпшення їх якості.

Збір відомостей

Організація збирає і використовує дані осіб, які відвідують сайт epilaser.com.ua і замовляють послуги. У своїй роботі вона дотримується принципів недоторканності і конфіденційності відомостей, отриманих від діючих та потенційних клієнтів.

Організація збирає різну інформацію для її подальшої обробки — персональну і не персоніфіковану.

Персональні відомості включають в себе:

  • прізвище, ім’я та по батькові;
  • телефон для зв’язку;
  • особистий e-mail адресу для отримання новин, рекламних листів від Організації і т. д.

Під не персоніфікованої інформацією розуміються відомості, які не мають відношення до певного людині, що вирішила скористатися послугами. Організація займається збором таких даних для формування статистики, поліпшення якості сервісу. Не персоніфікована інформація також допомагає інформувати клієнтів про появу нових послуг.

Користувачі надають всі відомості добровільно в моменти укладення договорів і при відвідуванні сайту epilaser.com.ua. Організація не використовує отриману інформацію незаконно. Мета збору і зберігання персональних даних — виконання зобов’язань перед клієнтами, що вирішили замовити одну або кілька послуг.

Обов’язки і права користувача

Користувач зобов’язується:

  • не зловживати довірою інших користувачів, не обманювати їх, не займатися зламуванням акаунтів, а також не користуватися іншими способами з метою отримання доступу до чужої персональної інформації;
  • не нав’язувати іншим користувачам помилкову думку;
  • не збирати, не зберігати і не поширювати відомості, що належать іншим людям;
  • не надавати свої дані стороннім особам.

Користувач має право отримувати інформацію, що стосується порядку обробки своїх особистих даних. Інші права визначені Законом.

Користувач має право реєструватися на офіційному веб-ресурсі, в прикладних програмних інтерфейсів і в мобільному додатку Організації в інтересах і від імені третіх осіб. Здійснюючи таку дію і надаючи відомості, він підтверджує, що володіє достатнім обсягом повноважень (наприклад, є матір’ю, батьком, опікуном), має право давати згоду на обробку чужих персональних даних.

Згода користувача

Організація, дотримуючись Закону, використовує персональні дані користувачів на підставі дозволу на обробку отриманих відомостей. Воно надається відповідно до Закону для здійснення повноважень та проведення угод, в яких однією зі сторін є користувачі.

Користувач може добровільно надати Організації згоду на обробку персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або з іншими цілями.

При реєстрації на офіційному сайті, в прикладних програмних інтерфейсів і в мобільному додатку користувач натискає кнопку «Прийняти». Виконуючи дану дію, діючий або потенційний клієнт Організації підтверджує, що:

  • ознайомився з умовами Політики;
  • знає, з якою метою компанія збирає і обробляє персональні дані;
  • розібрався в правах, зазначених в Політиці і Законі.

Використання отриманих відомостей

Інформація, яка надходить від користувачів, використовується в декількох напрямках:

  • реєстрація особистого кабінету на сайті;
  • інформування користувачів про пропозиції Організації;
  • надання послуг;
  • оцінка сервісу Організації, ринкового попиту / пропозиції і потреб.

Передача інформації третім особам

Організація має право передавати третім особам персональну інформацію клієнтів без отримання попередньої згоди від них та від людей, які є їх представниками. Мета — належне виконання обов’язків по послуги, що надаються.

Поширення персональних відомостей також допускається у випадках, передбачених законодавством, і лише (якщо це необхідно) для захисту суспільства і держави від внутрішніх та зовнішніх загроз, для забезпечення економічного добробуту та з метою дотримання і захисту прав людини.

Про безпеку

Організація вживає всіх необхідних заходів для захисту інформації користувачів на своїх веб-ресурсах. Однак варто враховувати, що немає абсолютно безпечного способу передачі даних через інтернет.

Завжди існує ризик витоку інформації. Тому Організація не несе відповідальності за дії провайдерів, що надають доступ в інтернет, функціонування серверів і т. д., А також за розголошення користувачем своїх особистих даних, включаючи відомості, які використовуються для авторизації на сайті epilaser.com.ua, в прикладних програмних інтерфейсів та мобільному додатку.

Інформація, яка розміщена на веб-ресурсах Організації, охороняється діючими в країні нормативно-правовими актами, що регулюють право інтелектуальної власності. Під забороною переклад, тиражування, копіювання на електронні носії.

Особливості зберігання конфіденційної інформації

Персональні відомості, отримані від користувачів, і не персоніфікована інформація зберігаються Організацією на внутрішніх ресурсах. Доступ до них обмежується з урахуванням вимог, викладених в Політиці інформаційної безпеки.

Файли cookie

При відвідуванні офіційного сайту Організації на пристрій користувача відправляються cookie — невеликі файли, що мають текстовий формат. Вони необхідні для того, щоб зробити користування інтернет-ресурсом більш зручним. Файли cookie допомагають Організації зрозуміти, що цікавить діючих і потенційних клієнтів.

Використовуються 2 види файлів cookie:

  1. Сеансові. Автоматично видаляються з пристрою користувача після закриття офіційного інтернет-ресурсу Організації.
  2. Постійні. Зберігаються на пристрої до моменту видалення користувачем. За допомогою даних файлів Організація розпізнає браузери потенційних і діючих клієнтів і тим самим забезпечує оптимізоване і технічно бездоганне надання послуг.

Файли cookie є абсолютно безпечними для пристроїв. Вони не порушують роботу операційних систем, без створення перешкоди використовуваних комп’ютерних програм, мобільних додатків і т. д.

Додаткова інформація

Організація має право вносити зміни в діючу Політику. Питання, що виникають з даного документу, рекомендується відправляти на електронну поштову скриньку info@epilaser.com.ua.

 

Політика конфіденційності на російській мові